Održana skupština DVD-a Crkvari

2019 03 02 DVD Crkvari013

U subotu, 3. ožujka, redovnu godišnju skupštinu održalo je i DVD Crkvari, kojoj je uz članove društva nazočili  predstavnik Grada Orahovice Milan Babac, predsjednik  i zapovjednik VZ Orahovica Mario Gubeljak i Robert Orina, predsjednik MO Crkvari Tomislav Rukavina, predstavnici  vatrogasnih društava  Dolci, Feričanci, Stara i Nova Jošava i Orahovica,te predstavnici  KUD Crkvari.

Izvješće o radu u prošloj godini podnio  je predsjednik DVD-a Crkvari Ivica Podboj koji je na kraju izvješća zahvalio svima koji  podupiru rad vatrogastva u Crkvarima, a posebno se zahvalio gradonačelnici Petin i Gradskoj upravi. Izvješće je zatim podnio zapovjednik DVD Crkvari Miroslav Varga nakon čega su izvješća za prošlu godinu kao i financijski plan i plan rada za 2019. godinu jednoglasno prihvaćeni. Zapovjednik VZ Orahovica, Robet Orina obratio se nazočnima te ocijenio  rad  DVD-a crkvari pohvalnim, a uz Orinu obratili su se još i predsjednik VZ Orahovica Mario Gubeljak, te predsjednici svih ostalih Društava članica VZ Orahovica i gostujućih DVD-ova te tajnik KUD-a Crkvari Ivan Grgurić.

Predstavnik Grada Orahovice, Milan Babac, pozdravio je sve nazočne u ime gradonačelnice Petin, pohvalio rad i izvješća DVD-a Crkvari te se zahvalio na korektnoj suradnji s Gradskom upravom i poželio što manje intervencija.

U nastavku su podijeljene diplome četvorici članova DVD-a Crkvari koji su položili ispit za vatrogasnog dočasnika, diplome je podijelio zapovjednik Orina i to Miroslavu Vargi, Pavlu Boljkovcu, Denisu Belobradiću i Ivici Podboju. Na kraju su Dobrovoljna vatrogasna društva iz Orahovice, Stare Jošave, Nove Jošave, Dolaca i Vatrogasna zajednice poklonile DVD-u Crkvari nova vatrogasna crijeva.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-03-02-DVD-Crkvari{/gallery}