Održana redovna godišnja skupština navijača Dinama

2019 03 28 SkupstinaDinamovci001

Orahovačka Udruga navijača nogometnog kluba Dinamo Zagreb, održala je redovnu godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj je iznesen rad udruge iz prošlog razdoblja s nizom aktivnosti.

U svom izvješću o, radu predsjednik udruge Damir Najmenik iznio je da je orahovačka udruga pohvaljivana više puta puta od strane GNK Dinama za vjernost i veliku podršku klubu na gotovo svim utakmicama:

– „Našoj Udruzi svake godine pristupa sve veći broj građana, a jako se ponosimo činjenicom da je našu web stranicu u 2018. godinu posjetio 3-milijunti posjetitelj, što govori puno o popularnosti stranice koja je praćena po cijelom svijetu.“ – rekao je Najmenik.

– „Za omiljeni klub navijali smo diljem Hrvatske i po Europi, a u 2018. godini bili na 19 Dinamovih utakmica što je apsolutni rekord otkako postoji udruga. U protekloj godini posebno nam je bila značajna naša obljetnica, 10 godina postojanja Udruge, koju smo obilježili promocijom filma o Udruzi i godišnjom skupštinom na kojoj su nazočili dragi gosti iz Dinama, direktor marketinga Tomislav Rukavina, glasnogovornik Alen Lesički te prvotimac Mario Gavranović“. – istaknuo je Najmenik.

Nakon financijskog izvješća, Najmenik je predstavio plan rada za tekuću godinu u kojem je najavio želju za ponovnu organizaciju Plave noći Dinama u Orahovici ovog puta 11. po redu, promociju NK Dinama fer i korektno navijanje i očuvanje sjećanja i uspomene na Domovinski rat.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-03-28-Dinamo{/gallery}