Bal pod maskama

Ovogodišnji Bal pod maskama u Orahovici će biti održan u subotu, 23. veljače 2019. godine s početkom u 18,00 sati u bivšoj kino dvorani.

Turistička zajednica upućuje poziv svim građanima, mladima i starima, dođite  maskirani u kino dvoranu gdje će vas već čekati za glazbu i pjesmu raspoložen Still Band iz Osijeka.

Iskoristite mogućnost i bar jednu večer u godini, budite princeza, patuljak, batman, tj. lik koji vi želite biti i sudjelujte u ovoj veseloj manifestaciji. Organizatori su pripremili vrijedne nagrade za tri najuspješnije pojedinačne i tri grupne maske među kojima su i putovanja.

Uz zabavu, pjesmu i ples pod maskama, i ove godine je cilj Maskenbala prikupljanje donacija za udrugu „Jaglac“, koja će sredstva utrošiti za rad sa osobama s intelektualnim teškoćama.  Za prikupljanje donacija  za udrugu „Jaglac“, udruge će  pripremiti krafne, gužvare i piće, a maskirani sudionici bala i građani počastit će se i donirati novac u granicama svojih mogućnosti. Pokrovitelji Ovogodišnjeg Bala pod maskama su Ortran, Vina Patkoš i Frizerski salon Korina

Svi građani, tvrtke, poduzetnici, koji žele pomoći udruzi „Jaglac“ i njezinim članovima, osobama s teškoćama u razvoju, uplatu mogu izvršiti na broj računa udruge „Jaglac“: HR73 2412 0091 1370 0118 3