Održana godišnja Skupština RK Orahovica

2019 01 19 RK002

 

U subotu 19. prosinca 2019 . su redovnu godišnju Skupštinu održali članovi RK Orahovica. Skupštinu su između ostalih pozdravili i orahovačka gradonačelnica Ana Marija Petin, te Darko Žužak, zamjenik župana Virovitičko-podravskog i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Orahovice Igor Hozić.

Predsjednik kluba Samir Šahinović, podnoseći izvješće o radu za proteklu godinu, kazao je kako je sezona bila dobra, kako u radu s prvom ekipom tako i u daljnjem poboljšanju rada s najmlađim članovima te zaključio kako mu je drago da je sezona završena pozitivno bez dugova niti po jednoj osnovi, što je potvrdilo i izvješće tajnika-blagajnika Alena Šahinovića.

Izvješće je podnio i trener Zoran Ugljanac, kao i trener najmlađe ekipe RK Orahovica Marko Cingel koji je rekao kako su treninzi s mlađim dobnim skupinama počeli tek u listopadu 2018. godine pa će se rezultati vidjeti tek ove godine kada se ekipa još malo uigra, trenira u pravim dvoranskim uvijetima koji će doći nakon obnove Orahovačke sportke dvorane pa će se tako i početi s natjecanjima.

Nazočnima se obratio i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Orahovice Igor Hozić koji je pohvalio iznesena izvješća i rezultate koje je RK Orahovica ostvario:

– „u neku ruku mogu reći da je RK Orahovica među najboljim klubovima Orahovačkog sporta i zbog lige i zbog ostvarenih rezultata. Mi u zajednici znamo da je rukomet posljednih godina bio dosta zapostavljen i želimo to promijeniti pa smo tako i ono što smo obećali nakon dolaska novog vodstva ZSUGO i ostvarili. Zahvaljujem vam se na dosadašnjoj dobroj suradnji i još jednom ponavljam tu smo da vam pomognemo“. – zaključio je Hozić.

Gradonačelnica Ana – Marija Petin, pohvalila je rad RK Orahovica, rekavši kako joj je rukomet posebno drag sport:

– „Čestitam na radu i trudu svima od igrača, čelnika kluba pa do igračica koje su došle u klub kako smo čuli iz udaljenih krajeva RH.  Kako smo i obećali, izdvajanja Grada Orahovice za sport su povećana i svakako da će jedan dio sredstava pripasti i vama, a prema pravednijim kriterijima koje je kako ste čuli od Igora donijela Sportska zajednica pa se tako ovim putem se zahvaljujem i pokroviteljima kluba.

Želim vam sreću u daljnjem radu, pogotovo što ste nastavili podmlađivati klub jer bez mlađih nema niti budućnosti za sport. Grad će vam uvijek biti od pomoći, a ja se želim zahvaliti i roditeljima koji puno svog vremena odvajaju kako bi se djeca bavila ovim sportom.“ – rekla je gradonačelnica Petin.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-01-19-RK{/gallery}