Na redovnoj izvještajnoj skupštini Sportsko rekreacijsko društvo Orahovica izabrali novog predsjednika

2019 01 29 SRD002

29. siječnja 2019. godine Sportsko rekreacijsko društvo Orahovica održalo je redovu izvještajnu skupštinu na kojoj su, nakon ostavke bivšeg predsjednika u prosincu 2018., izabrali novog.

Skupštinu je osim članova pratio i predsjednik  Zajednice sportskih udruga grada Orahovice Igor Hozić.

Sjednicu je vodilo radno predsjedništvo na čelu sa zamjenikom predsjednika Sportsko rekreacijskog društva Draženom Tikvanom.

Zamjenik predsjednika iznio je izvješće o radu i financijsko izvješće za prošlu godinu koja su nakon rasprave jednoglasno prihvaćena nakon čega se pristupilo izborima novog predsjednika Sportsko rekreacijskog društva. Kao jedini kandidat na izborima predložen je Milan Babac za kojeg su svi članovi skupštine pozitivno glasovali te je jednoglasno izabran na mjesto predsjednika udruge.

Nakon izbora, Babac se zahvalio nazočnima i predstavio plan rada za tekuću godinu te naglasio kako bi se udruga morala malo više poraditi na projektima osim što se bazira na odlaske na utakmice pa je spomenuo planove za rad na humanitarnim aktivnostima.

Nazočnima se obratio i predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Orahovice Igor Hozić koji je pohvalio sportske rezultate udruge od kojih je spomenuo uspjeh u Županijskoj ligi gdje je osvojeno drugo mjesto te plasman na državnom prvenstvu. Posebno je pohvalio plan novog predsjednika da udrugu digne na malo višu razinu, jer s bivšim predsjednikom u ZSU nije imala najbolji odnos  i bilo je problema u komunikaciji između Zajednice i udruge. Hozić je članovima dao još nekoliko savjeta oko načina financiranja udruge kroz javne natječaje i rekao da ako trebaju bilo kakvu pomoć Zajednica, kao i Gradska uprava, stoje na raspolaganju.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-01-29-SRD{/gallery}