Hrvatski časnički zbor grada Orahovice održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

2019 01 18 CasnickiZbor004

Pod predsjedanjem Stjepana Dujmića, u petak(18.01.) je održana redovna godišnja izvještajna skupština udruge Hrvatski časnički zbor grada Orahovice.

I u 2018. godini rad Udruge temeljio se na obilježavanju svih važnih datuma vezanih uz Domovinski rat te na odavanju počasti poginulim braniteljima.Osim toga, glavni odbor Udruge održao je tijekom protekle godine 6 radnih sastanaka, a riješen je i problem adekvatnog prostora potrebnog za rad, te je Udruga dobila na korištenje prostoriju u zgradi Policijske postaje u Orahovici, rekao je, podnoseći izvješće o radu u protekloj godini predsjednik Udruge Stjepan Dujmić.

Uz obilježavanje obljetnica iz Domovinskog rata i sudjelovanje u manifestacijama na području Grada i susjednih općina, čelništvo Udruge u tekućoj će godini veću pažnju posvetiti aktiviranju članstva i uključivanju što većeg broja ljudi u rad Udruge , a u planu je i završiti radove na uređenju spomen sobe 2. bojne 132.brigade, za što su dobivena sredstva u iznosu od 5 tisuća kuna, rekao je Dujmić.

Redovnoj godišnjoj izvještajnoj skupštini udruge Hrvatski časnički zbor grada Orahovice nazočili su i dožupan Virovitičko-podravske županije, Darko Žužak, predsjednik HVIDRA-e VPŽ, Mato Bubaš te predstavnici braniteljskih udruga s područja Grada i susjednih općina.

2019 01 18 CasnickiZbor003