HPD Orahovica održali izvještajnu skupštinu

2019 01 19 HPD003

U subotu, 19. siječnja 2019. godine, u prostorijama DVD-a Crkvari, Planinarsko društvo Orahovica održalo je godišnju izvještajnu skupštinu, kojoj je nazočila gradonačelnica Ana – Marija Petin.

Skupštinu je otvorio predsjednik HPD Orahovica Branko Peček te nakon izbora radnog predsjedništva, zamjenik predsjednika Zorko Šteiner podnio je izvješće o radu za prošlu godinu. Štajner je također iznio je Plan rada za tekuću godinu, navodeći da je jedan dio aktivnosti, koji se odnosi na planirane izlete, odrađen. Društvo će i u 2019. godini sudjelovati u manifestacijama koje organiziraju Grad i Turistička zajednica, nastavit će sa održavanjem radnih akcija koje podrazumijevaju markaciju staza i održavanje planinarskog doma Šaševo. Po završetku skupštine, sve prisutne pozdravila je orahovačka gradonačelnica Ana – Marija Petin, pohvalivši rad i aktivnosti Planinarskog društva, naglasivši da manifestacije Grada ne bi bile iste bez Društva te im je od srca zahvalio na sudjelovanju, rekavši da je to dokaz da vole svoj grad:

– „Veseli me što želite uključiti mlađe sugrađane u rad planinarskog društva, a iz vašeg izvješća se vidi koliko ste vrijedno radili. U ovoj godini obećali smo pomoći oko nove staze na stjenjaku gdje ste vi već postavili nove klinove i samo mogu još dodati da smo u ovoj godini za razliku od prošlih još više povećali sredstva za udruge pa tako i podsjećam da se ne zaboraviti prijaviti na Javni poziv Sportske zajednice za financiranje sportskih udruga i klubova čim ga objavimo kako bi osigurali sredstva za vaše projekte i programe.“ – rekla je gradonačelnica Petin.

Nakon završetka skupštine vodstvo planinarskog društva podijelilo je zahvalnice Gradu Orahovici i svima koji su članovi društva 10, 20,30 i 40  godina.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-01-19-HPD{/gallery}