U petak 14. prosinca počinje dugo očekivana “Adventska čarolija u Orahovici”

PlakatAdvent2018

U petak, 14. prosinca, u Orahovici je počinje željno iščekivana  „Adventska čarolija u Orahovici“ koja će završiti  dočekom  Nove godine. Središnji gradski trg će ponovno odisati blagdanskim ugođajem, a u mnoštvu programa, kojega su osmislili i organizirali Turistička zajednica Grada i Grad  Orahovica,  a u 18. dana zabave i odličnih događanja, svatko će moći pronaći nešto za sebe.

Kako je prošlogodišnja Adventska čarolija proglašena za jedan od najboljih advenata na našem području, svakako i od ove možemo očekivati samo još bolju organizaciju i zanimljiviji program.

Trg će ispuniti prigodno uređene kućice u kojima svoje proizvode nude orahovački ugostitelji i vlasnici OPG-a, tisuće lampica na boru, svijetleći anđeli, slama, drveni snjegovići…  Sav blagdanski ugođaj i cijeli trg i središte grada, oživjeti će okupljanjem djece i građana koje pozivamo da prvi dan programa ukrasima donesenim od kuće okite božićnu jelku.

I ove godine organizira se Dječja tvornica zabave, u kojoj će mališani moći pisati pisma sa svojim željama  djedu Božićnjaku, gledati animirane filmove i crtati likove iz svoje mašte ili slikovnica koje su čitali.

Petnaestak koncerata kroz cijeli program završiti će Dočekom nove godine 31.12. i šarenim vatrometom. Dođite i provedite se na „Adventskoj čaroliji u Orahovici“!

ProgramAdvent2018 001ProgramAdvent2018 002