ŠN Papuk Orahovica osvojila turnir „Danijel Pranjić“

2018 12 15 SN Papuk005

U organizaciji ŠN Papuk Orahovica, u subotu 15. prosinca 2018. je na parketu sportske dvorane u Čačincima, održan 4. nogometni turnir “Danijel Pranjić”. Iako je snijeg umalo sve odgodio, ipak su sve četiri momčadi pristigle u Čačince. Svojim su roditeljima i trenerima ali i slučajnim kibicerima koji su bili tamo, prikazali vrlo dobar nogomet. Turnir je bio iznimno zanimljiv i kvalitetan, što potvrđuju i postignuti rezultati.

Nakon šest odigranih utakmica, naslov je i ove godine pripao mladićima iz ŠN Papuk Orahovica, koji su u tri odigrane utakmice, postigli isto toliko pobjeda, a uz njih još su nastupile momčadi iz Čačinaca, Martina i Đurđenovca.

– „Naravno da sam sretan, kako ne bih bio. To je moj prvi trenerski trofej. Čestitam mojim igračima, lijepo je sve to bilo“. – rekao jetrener pobjedničke momčadi Dino Grdić.

U organizaciji I ove godine nije bilo problema, jer članovi ŠN Papuk ove godine odradili su već treći turnir:
– „Čestitam svima koji su došli po ovom vremenu u Čačince. Mi smo se već potvrdili kao dobri organizatori, pa nije bilo problema niti danas. Došlo je dosta roditelja i to me jako veseli. Još sam više sretniji jer je pehar za prvo mjesto ostao u Orahovici. Zahvaljujem se Gradu Orahovica, koji nas je podržao i ovaj puta“. – rekao je predsjednik ŠN orahovačkog Papuka Darijo Krmpotić.

Medalje i pehare najboljim momčadima podijelila je izaslanica orahovačke gradonačelnice Ana – Marije Petin, Lana Jurkin, koja je čestitala malim Papukovcima, pohvalila rad Škole nogometa Papuk te službeno zatvorila turnir

Prosudbeni sud, koji se sastojao od četiri trenera, izabrao je i najbolje pojedince turnira. Sva tri pojedinca su iz pobjedničke momčadi, ŠN Papuk Orahovica. Najbolji vratar je Toni Jović, prvi strijelac turnira je Ivan Stojković sa sedam pogodaka, dok je za najboljeg igrača turnira izabrana Kata Klanac.

Sve turnirske utakmice odsudili su Darko Krmpotić i Luka Pastuović.

Rezultati:
1. kolo

NK Martin – ŠN Papuk 1:4, NK Đurđenovac – NK Mladost Čačinci 0:5

  1. kolo

Papuk – Đurđenovac 9:0, Mladost Čačinci – Martin 3:1

  1. kolo

Papuk – Mladost Čačinci 1:0, Đurđenovac – Martin 0:4

Poredak:

  1. ŠN Papuk Orahovica 9
  2. NK Mladost Čačinci 6
  3. NK Martin 3
  4. Đurđenovac 0

Pojedinačne nagrade:

Najbolji vratar: Toni Jović (ŠN Papuk), Najbolji strijelac: Ivan Stojković 7 pogodaka (ŠN Papuk Orahovica), Najbolji igrač: Kata Klanac (ŠN Papuk).

OVAJ TURNIR ODRŽAN JE UZ FINANCIJSKU POTPORU ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”!

{gallery}SlikeGodina2018/2018-12-15-SN-Papuk{/gallery}