Od 17. prosinca počinje isplata Božićnice

Grad Orahovica je i ove godine osigurao sredstva za isplatu Božićnice umirovljenicima i socijalno ugroženim osobama, te osobama s invaliditetom s područja grada, koje primaju pomoć iz gradskog proračuna i Centra za socijalnu skrb Slatina, Podružnica Orahovica, kako bi im bar malo olakšao pripreme za blagdan. 

Božićnica u iznosu od 100,00 kn bit će isplaćena umirovljenicima s područja grada Orahovice, čija mirovina ne prelazi 2.000,00 kn. Umirovljenici koji ostvaruju pravo na inozemnu mirovinu imaju pravo na isplatu božićnice, ukoliko zbroj mirovine iz inozemstva i mirovine koju primaju od HZMO – a ne prelazi iznos od 2.000,00 kn.

Isplata božićnica vršit će se od 17. do 21. prosinca 2017. godine, u vremenu od 8,30 sati do 15,00 sati na blagajni Gradske uprave.

Umirovljenici koji ostvaruju pravo na isplatu božićnice, dužni su prilikom isplate predočiti predočiti osobnu iskaznicu i posljednji odrezak isplaćene mirovine, a korisnici socijalne pomoći osobnu iskaznicu.

Iz Gradske uprave pozivaju sve koji ostvaruju pravo na isplatu božićnice, da to urade u navedenom terminu, jer njegovim istekom prestaje i pravo na isplatu ove potpore.