Muški rukometni klub dobio pomladak nakon više od 20 godina

2018 12 10 MladiRukometasi024

U ponedjeljak 10. prosinca gradonačelnica Ana – Marija Petin i njena suradnica Lana Jurkin posjetile su mlade rukometaše orahovačkog muškog rukometnog kluba koji privremeno održavaju treninge u maloj školskoj dvorani dok ne završe radovi u velikoj dvorani.

Gradonačelnica i Lana podijelile su nove majice za svakog mladog člana RK Orahovica:

– „Ovo je nastavak Gradske vlasti na ulaganju u sport i djecu i evo kako saznajemo ovdje ovo je prvi puta nakon više od dvadeset godina da je muški rukometni klub dobio pomladak osnovnoškolaca. Dječaci će biti pod vodstvom našeg rukometaša Marka Cingela koji se vratio iz Češke, gdje je igrao za prvoligaški tim, jer je odlučio svoj život provesti u svom rodnom gradu trenirajući s djecom. Drago mi je da je Marko odlučio prenijeti svoje iskustvo i znanje na mlade generacije i sigurna sam da se među ovim dječacima nalaze budući reprezentativci hrvatske.

Mi ćemo i dalje nastaviti ulagati, kako u sve ostale sportove tako i u rukomet jer bavljenje sportm je najzdraviji način odrastanja.“ – rekla je gradonačelnica.

– „Ovim putem pozivamo svu zainteresiranu djecu osnovne škole da se učlane u rukometni klub Orahovica. U našem gradu je kako znamo vrlo popularan nogomet, ipak možda nemaju sva djeca afiniteta prema nogometu pa bi se mogli okušati i u ovom zanimljivom sportu, svi su dobrodošli!“ – rekao je trener Marko Cingel koji je djeci podjelio i poklončiće povodom Božićnih blagdana.

{gallery}SlikeGodina2018/2018-12-10-MladiRukometasi{/gallery}