Dječji doček Nove godine i lanterne dobrih želja

2018 12 30 DDNG000

U bivšem kinu u nedjelju 30. prosinca 2018. godine najmlađi orahovčani su proslavili dolazak nove 2019. godine. Stotinu i dvadeset djece igrom, zabavom i plesom uživali su dobrih tri sata a u kreativnom kutku djeci su iscrtavana lica raznim šarenim motivima.

Bila je to kako su rekla djeca jedna od najboljih zabava na kojoj su bili, bilo je tu puno hrane i slatkiša, a uz video zid djeca su plesala i pratila korake najpoznatijih dječjih i svjetskih hitova.

Negdje na polovici zabave djeca razbijala pinjate prepune slatkiša, a nakon toga na red je došloda se isprati stara godine te su djeca odbrojala od deset do nule i uz veselje i ples zajedno s gradonačelnicom koja ih je počastila dječjim šampanjcem, dočekali Novu godinu.

Gradonačelnica je svoj djeci zaželjela sretnu i veselu novu godinu te da se dobro zabave u nastavku večeri, a nakon popijenog šampanjca i malo odmora nastavilo se u plesnom ritmu i pjevanju.

U nastavku večeri na središnjem gradskom trgu mnoštvo građana i djece su s gradonačelnicom Petin puštali lanterne dobrih želja koje su uljepšale noćno nebo svojim blagim sjajem, a kako bi atmosfera na trgu bila ugodna pobrinuo se tamburaški sastav Panona.

{gallery}SlikeGodina2018/Advent2018/2018-12-30-AUO{/gallery}