Školi nogometa „Papuk“ odobren program „Škola nogometa u Orahovici“ u zakladi Hrvatska za djecu

2018 11 06 SN Papuk001

Javni poziv zaklade „Hrvatska za djecu“, za podnošenje prijava pravnih osoba za (su)financiranje programa i projekata, javno objavljen 31. srpnja 2018. godine za koji je Upravni odbor zaklade, na sjednici održanoj dana 31. listopada 2018. godine, donio Odluku kojom je u cijelosti i bez izmjena prihvaćeno izvješće Povjerenstva za ocjenjivanje prijavljenih programa i projekata te su objavljeni rezultati kvalitativne ocjene prijava koje su prethodno uredno ispunile formalno-pravne uvjete Javnog poziva.

Na natječaj je prijavljeno 63 programa/projekta i od toga je pozitivno ocjenjeno njih 34, a Zaklada će financirati njih 28 od kojih je jedan program Orahovačke škole nogometa „Papuk“

Škola nogometa „Papuk“ je prijavila program u iznosu od 49.906,25 kn i Zaklada će ga financirati u cijelosti, a ŠN Papuk je jedina sportska udruga koja je prošla na javnom pozivu.

Sredstva dobivena na natječaju biti će u cijelosti utrošena na sportsku i trening opremu, a škola nogometa je na javni poziv upućena od strane Grada Orahovica za koji su preporuke dobili od Zajednice sportskih udruga grada Orahovice i tvrtke Bela-sport Osijek.