Nema više mraka u ulici Branka Jaklića

2018 11 19 RasvjetaBrankaJaklica001

Nakon radova na izgradnji pješačke staze, koju su stanovnici te ulice iščekivali godinama, te postavljanja ograde uz kanal, nema više mraka u ulici Branka Jaklića.

Postavljanjem asfalta, ulica koja je godinama bila opasna za pješake jer su morali hodati po cesti, a zavoji su nepregledni, napokon je još sigurnija kako je postavljena rasvjeta od križanja s ulicom Frana Supila do iza zadnje kuće prema Donjoj Pištani te se sada i po noći pješaci mogu normalno kretati ulicom.

Teren je je bio zahtjevan i uređenje je zahtijevalo izgradnju potpornih zidova na kanalu, a zbog dubine kanala postavljena je i ograda nakon čega se krenulo u postavljanje ulične rasvjete

– „Dužnost je gradske vlasti svim građanima omogućiti kvalitetnu i sigurnu prometnu infrastrukturu, što smo i obećavali tijekom predizborne kampanje. Najvažnija nam je svakako sigurnost djece koja su do sada morala svakodnevno ići u školu ovom opasnom ulicom hodajući po cesti, a završetkom radova, u ulici Branka Jaklića stvoreni su uvjeti za sigurno kretanje i za naše najmlađe građane, a također i one u starijoj životnoj dobi.“ – rekla je gradonačelnica grada Orahovice Ana – Marija Petin.

2018 11 19 RasvjetaBrankaJaklica001

2018 11 19 RasvjetaBrankaJaklica001