Gradonačelnica Ana – Marija Petin potpisala ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s još jednim orahovačkim poduzetnikom

2018 09 13 PotpisivanjeAgroTim008

Preko programa razvoja obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva s vlasnikom firme Agro Tim koja se bavi servisiranjem poljoprivredne mehanizacije i ovlašteni je serviser za servis traktora Massey Ferguson za Republiku Hrvatsku gradonačelnica Petin potpisala je ugovor o dodjeli potpore.

– „U proračunu za 2018. godinu, kroz Program poticanja razvoja poduzetništva, za potpore obrtnicima, mikro i malim poduzećima Grad Orahovica je osigurao  pola milijuna kuna , a potpore se dodjeljuju kroz četiri mjere: za pokretanje gospodarskih aktivnosti za poduzetnike početnike, za nabavu i ugradnju strojeva i opreme, za svako novo zapošljavanje i za stručno obrazovanje i osposobljavanje zaposlenih. Svaka od ovih mjera ima određene uvjete, a obrtnici, mikro i mala poduzeća, mogu se prijaviti na više njih ali do ukupnog maksimalnog iznosa od 60.000,00 kuna.“ – rekla je gradonačelnica i naglasila sa se nada da će ova potpora pomoći u poslovanju svim našim poduzetnicima.

Javni poziv za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice za 2018. godinu, otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 31. listopada 2018.

{gallery}SlikeGodina2018/2018-09-13-PotpisivanjeAgroTim{/gallery}