Gradonačelnica Ana – Marija Petin sa suradnicima ugostila najbolje učenike

2018 08 30 NajUcenici012

U četvrtak 30. kolovoza 2018. godine u prostorijama Gradske uprave Grada Orahovice, gradonačelnica Ana – Marija Petin, njezin zamjenik Dalibor Fofonjka i predsjednik GV Radoje Medenica, su upriličili svečani prijem za najbolje učenike orahovačke Osnovne i Srednje škole, Mirnu Ambroš, Ines Milak i Saru Kolar.

Gradonačelnica Ana – Marija Petin čestitala je učenicama na njihovim rezultatima:

– „Nadam se da ćete se nakon školovanja vratiti u Orahovicu i naći ovdje posao te osnovati obitelj jer cilj nam je da mladi ostanu u našem gradu. Ova vlast se trudi ulagati u znanje, jer to je ulaganje u Domovinu i bolju i uspješniju budućnost Orahovice i Hrvatske.“ – rekla je gradonačelnica.

Zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka također je čestitao na ostvarenim rezultatima, poželjevši puno uspjeha u daljnjem školovanju, a Predsjednik GV Radoje Medenica obećao je dodatnu brigu o mladim ljudima, jer jedino tako Orahovica i Hrvatska mogu napredovati.

Mladima se obratio i ravnatelj Srednje škole Orahovica Zorislav Milković koji nije krio zadovoljstvo ostvarenim rezultatima, poželjevši također, a nakon dodatnog školovanja, povratak u Orahovicu.

Najbolja učenica Osnovne škole Mirna Ambroš, te najbolje učenice Srednje škole, Ines Milak (četverogodišnje obrazovanje) i Sara Kolar (trogodišnje obrazovanje), dobile su u znak zahvale za sjajne rezultate u svom obrazovanju, novčane iznose od 500,oo kuna, te prigodne poklone Grada Orahovice.

{gallery}SlikeGodina2018/2018-08-30-NajUcenici{/gallery}