Počela turistička sezona na orahovačkom jezeru i Papuk Extreme Challange

2018 06 01 PEC007

U ime organizacijskog tima Papuk Extreme Challenge, Ada Tikvan pozdravila je danas prijepodne na jezeru okupljene mlade sportaše, učenike osnovne škole, nastavnike, roditelje i čelnike grada Orahovice predvođene gradonačelnicom Ana-Marijom Petin i upoznala ih s rasporedom natjecanja u naredna tri dana.

Potom je gradonačelnica Ana-Marija Petin prigodnim riječima pozdravila sve okupljene mlade sportaše, sudionike prvog dana Papuk extreme Challange, izražavajući zadovoljstvo što su se okupili u velikom broju i time podržali održavanje Papuk Extreme Challange.

„Drago mi je što se ova velika sportska manifestacija po prvi put održava u našem gradu i to u vremenu održavanja jubilarnog Orahovačkog proljeća, kojim slavimo povijest i kulturnu baštinu našega grada. Čestitam organizacijskom odboru Papuk Extreme Challange-a na dobro organiziranim svim utrkama u nadi da će sve proteći korektno te da će biti ostvareni rezultati koje svi očekujemo.“ Također, želim da se svi lijepo zabavite i provedete ovdje na jezeru ali i na Orahovačkom proljeću i startom vaše prve utrke, proglašavam turističku sezonu grada Orahovice, otvorenom“, kazala je gradonačelnica Petin, a u tom trenutku nekoliko mladih članova Plivačkog kluba Orahovica, sa skakaonice je skočilo u jezero i time upotpunilo otvorenje sezone na  „biseru“ Slavonije, orahovačkom  jezeru. (G.J.V.)

{gallery}SlikeGodina2018/OrahovackoProljece/021-2018-06-01-PEC{/gallery}