Danijel Pranjić otvorio izložbu navijačkih šalova „I to je nogomet“

2018 05 31 I to je nogomet057

Izložba navijačkih šalova i dresova „I to je nogomet“, autora Tonina Rađenovića, otvorena je sinoć u ugodnoj atmosferi Caffe bara Blues.

Veliki broj poklonika sporta i Toninovih prijatelja i obitelji, uz gradonačelnicu Ana-Mariju Petin i bivšeg hrvatskog reprezentativca Danijela Pranjića, uživali su u izložbi i pričama  Vlade Grgića i Željka Strilića o početcima Toninovog bavljenja nogometom, stvaranja karijere sportskog novinara, putovanjima na utakmice i ljubavi prema Hajduku.

Tonino Rađenović šalove je počeo skupljati prije petnaest godina i danas posjeduje zbirku veću od   120 šalova, a dresove koje je izložio, kako je rekao, dobio je od Danijela Pranjića. Vrlo emotivno govorio je o svojoj ljubavi prema sportu i prijateljstvima koja traju cijeloga života.

Gadonačelnica Ana-Marija Petin, zahvalila je autoru izložbe Rađenoviću, što je obogatio sadržaje Orahovačkog proljeća svojom izuzetno zanimljivom izložbom, a u znak zahvale darovala mu je navijački šal NK Dinamo.

Bivši hrvatski reprezentativac, Danijel Pranjić, koji je odigrao 58 utakmica u kockastom dresu a danas igra na Cipru, podsjetio je sve nazočne na izložbi na početak svoje karijere  od kada traje i prijateljstvo s Toninom. I on je, kao i drugi govornici, bio ugodno iznenađen zbirkom šalova, a da bi popunio kolekciju dresova, darovao je Toninu najdraži dres, dres Hrvatske reprezentacije s brojem 22. (G.J.V.)

{gallery}SlikeGodina2018/OrahovackoProljece/019-2018-05-31-I-to-je-nogomet{/gallery}