Pred nama su glavni sadržaji „50. Orahovačkog proljeća“

 

Nakon sedam dana u kojima je obilježavano jubilarno „50. Orahovačko proljeće“, u kojima su otvorene brojne izložbe, održani sportski događaji, nalazimo se pred uvijek s nestrpljenjem iščekivanog vikenda koji nudi najviše sadržaja zabave, kulture i sporta.

Za petak, 1. lipnja, najavljeno je otvorenje turističke sezone i Papuk Extreme  Challange na jezeru u 9,45 sati.

Međunarodni teniski turnir za seniore i veterane u organizaciji TK Orahovica i Zajednice športskih udruga grada Orahovice, počet će u 12 sati na teniskim terenima, a radionica za djecu u organizaciji Udruge za pomoć osobama s invaliditetom u prostorijama udruge na TOC-u u 13 sati.

U parku kod zgrade bivšeg suda, u 17,00 sati bit će upriličeno svečano otvorene viteškog tabora u organizaciji Reda vitezova Ružice grada.

Udruga P.A.U.K. organizira putopisno predavanje Saše Pjanića „Afričke priče“ i Hrvoja Jurića „Put oko svijeta za 80 dana“, u bivšoj kino dvorani s početkom u 18,00 sati.

Noć petka namijenjena je mladima, uz koncert grupe S.A.R.S. u središnjem gradskom parku od 22 sata, a potom uz After party za kojeg je zadužen DJ Omer. (G.J.V.)