Povodom Dana Grada Orahovice, blagdana Našašća sv. Križa, uz dobre želje za budućnost i prosperitet našega grada, te Božjeg okrilja nad svima nama, svim građanima i vjernicima upućujem čestitke.

2017 09 28 OtvorenjeFaksa037

Drage Orahovčanke i Orahovčani!

Uz čestitke koje vam upućujem povodom Dana Grada Orahovice, želim vam se obratiti s nekoliko riječi, kao svojim dragim sugrađanima.

U ovim danima proslave ističemo sve ono što je dosad učinjeno i što još trebamo učiniti, kako bismo u ovom prekrasnom kraju lijepo živjeli.

Od kako sam preuzela dužnost gradonačelnice, sa svojim mladim timom radim na provođenju već započetih projekata i osmišljavanju novih, osobito projekata vezanih za izgradnju komunalne infrastrukture.

Raznim poticajima nastojimo oživjeti  gospodarstvo i socijalnim programom dati potporu našim najugroženijim sugrađanima.

Vrijedno radimo na dobivanju dokumentacije za izgradnju Poduzetničke  zone, koja će izgradnjom poslovnih pogona omogućiti zapošljavanje Orahovčana. Isto tako, rješavamo pitanja za uređenje deponije komunalnog otpada, za proširenje kapaciteta dječjeg vrtića, zauzimamo se za poboljšanje standarda studenata u našem gradu i potičemo njegovanje kulture i tradicije, posebno vezane za razvoj turizma u ovom našem lijepom orahovačkom kraju.

Na  svima nama je da u tome ustrajemo, da svoje sposobnosti i ljubav prema Orahovici pretočimo u djela, za dobrobit svakog pojedinca.

Još jednom želim svako dobro Orahovici i Orahovčanima, povodom Dana grada, 790 rođendana Orahovice.

                                                            

GRADONAČELNICA GRADA ORAHOVICE

Ana-Marija Petin, dipl.oec.