Povodom 790. rođendana Orahovice na prepunom trgu održan koncert Crvene jabuke

2018 05 03 CrvenaJabuka001

U četvrtak 3. svibnja 2018., povodom 790. Dana grada, na središnjem gradskom trgu građani i posjetitelji Orahovice mogli su se zabaviti uz popularni sarajevski band Crvena jabuka.

Ekipa Crvene jabuke svojim je hitovima privukla mnoštvo stare i mlade publike pa se uz cjelovečernji spektakl pjevalo i plesalo uz hitove kao što su “Ima nešto od srca do srca”, “Nekako s proljeća”, “Tuga, ti i ja”, “Sviđa mi se ova stvar”, “Bježi kišo s prozora”, “Zovu nas ulice”, “Dirlija” i mnoge druge.

Potpuno ispunjen gradski trg pozdravila je i gradonačelnica Ana – Marija Petin, koja je svim građanima čestitala 790. rođendan Orahovice i rekla kako će se aktualna gradska vlast nastaviti brinuti za boljitak svojih građana i nastojati zadržati što više mladih, ali i na tome da ne nedostaje događanja u našem gradu, te pozvala da se svi zajedno nastave zabavljati uz odličnu svirku Crvene jabuke.

Nakon čestitke gradonačelnice nebo je na nekoliko desetaka minuta zapalio prekrasan vatromet uz koji je band odsvirao instrumentalnu verziju pjesme „Do neba“, jednu od najdražih pjesama gradonačelnice Petin, oduševivši i mlade i stare te se  nakon svjetlosnog spektakla nastavilo s plesom i pjesmom uz Žeru i ekipu Crvene jabuke do kasno u noć.

{gallery}SlikeGodina2018/2018-05-03-DanGrada/2018-05-03-DanGrada-CrvenaJabuka{/gallery}