Orahovačka HVIDRA organizirala športska natjecanja

2018 05 26 OP HVIDRA034

Udruga HVIDRA Orahovica, u subotu je bila domaćin  izlučnog natjecanja u športskim igrama u elektronskom pikadu i visećoj kuglani  za plasman na Svehrvatsko  športsko natjecanje invalida Domovinskog rata ŠNIDOR, a održali su i natjecanje u športskom ribolovu. Natjecanje su organizirali u sklopu  manifestacije„50.Orahovačko proljeće“, a izlučno natjecanje pratila je gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin. 

U pozdravnom govoru zahvalila je ratnim vojnim invalidima što su se organiziranjem natjecanja uključili u obilježavanje jubilarne manifestacije i među ostalim kazala je:

„Dok budem na čelu našega grada, imat ćete moju potporu i uvijek ću vam biti partner u vašim aktivnostima. Želim da znate da se za probleme koji vam se ispriječe u radu uvijek možete obratiti nama u Gradu, jer želim da naša suradnja u buduće bude još kvalitetnija“.

Ratni vojni invalidi  iz Orahovice, najuspješniji su bili u pikadu, u kojem  se Mirko Bušljeta plasirao na treće mjesto, Stjepan Varaždinac osvojio je drugo, a Marko Kalem prvo mjesto. Pobjedu u visećoj kuglani ponio je Virovitičanin  Vinko Kuzman, a drugo i treće mjesto pripalo je Slatinčanima Miroslavu Markoviću i Marinu Peršiću.

I u športskom ribolovu, pobijedili su Virovitičani, Žeravica je osvojio prvo, a Jovanović drugo mjesto, dok je treće mjesto pripalo orahovačkoj HVIDR-i, Nikici Medariću. (G.J.V.)

{gallery}SlikeGodina2018/OrahovackoProljece/006-2018-05-26-OP-HVIDRA{/gallery}