Ministar Goran Marić i gradonačelnica Ana-Marija Petin potpisali Ugovor kojim Ministarstvo gradu Orahovici daruje zemljište za proširenje odlagališta „Tuk“

2018 05 29 MinistarMaric000

Virovitičko –podravsku županiju posjetio je u utorak, 29.svibnja ministar državne imovine u Vladi Republike Hrvatske, Goran Marić i održao sastanak  sa virovitičko-podravskim županom Igorom Androvićem i njegovim suradnicima i gradonačelnicima i načelnicima s područja županije. Sastanku su uz brojne dužnosnike  prisustvovali i saborski zastupnik Josip Đakić i državni tajnik Tomislav Boban.

U Hotelu Kurija Janković u Kapela Dvoru govorilo se o raspolaganju državnom imovinom u korist lokalne samouprave, gdje je gradonačelnica Orahovice Ana- Marija Petin s ministrom Goranom Marićem, potpisala Ugovor o darovanju nekretnine koja je potrebna za proširenje odlagališta komunalnog otpada „Tuk“. Vrijednost darovanog zemljišta je 749.000,00 kuna. Nakon potpisivanja Ugovora  Grad Orahovica će moći prijaviti projekt reciklažnog dvorišta.

Na radnom sastanku s ministrom Marićem, predstavljen je i projekt nastavka obnove Kurije Janković u Kapela Dvoru. (G.J.V.)