Održano Prvenstvo ŠRK „Šaran“ Orahovica

Sunčanu i po temperaturama ljetnu nedjelju, 22. travnja 2018., iskoristili su članovi ŠRK „Šaran“ Orahovica, za održavanje klupskog natjecanja u lovu ribe udicom na plovak, kojim su obilježili početak ribolovne sezone na jezerima rekreacijskog centra u Duzluku. Uz natjecatelje, na jezerima su bili i brojni članovi kluba, koji su vrijeme proveli u ugodnom druženju i praćenju natjecanja.

Nakon izvlačenja startnih brojeva 17 prijavljenih natjecatelja, pripreme i prihrane ribe, orahovački ribiči odradili su dobro klupsko natjecanje koje je trajalo tri sata i ulovili čak 28.656 grama ribe. Prvo mjesto i zlatnu medalju s najvećom ulovljenom gramažom 4460 g, osvojio je Milan Vujatović. Drugi je bio Vladimir Macanić koji je osvojio srebrnu medalju s rezultatom od 4137 g, a 3049 g ribe upecao je Denni Volenik što je bio rezultat za treće mjesto i brončanu medalju.

Pobjednicima prvog ovosezonskog natjecanja medalje je uručio predsjednik ŠRK „Šaran“ Stanislav Sikora, a orahovačke ribiče posjetila je gradonačelnica Ana –Marija Petin, te predsjednik ZSU grada Orahovice Igor Hozić i gradska vijećnica Lana Jurkin, koji su dio vremena proveli u razgovoru s ribičima, među kojima su ravnopravne natjecateljice bile i dvije seniorke Mara Gerenčir i Radmila Sikora.

{gallery}slike/2018/Kup_ribici{/gallery}