Dani otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj

2018 04 27 DaniOtvorenihVrataEU001

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira Dane otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj, koji će se održati u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2018. godine.

Cilj održavanja Dana otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj je, najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Tvrtka TERA Tehnopolis je u događaj uključena kroz organizaciju radionice Inovativno  poduzetništvo. Sudionici radionice su TERA partneri i klijenti koji žele svoje inovativne ideje pretvoriti u stvaran poduzetnički  pothvat, s posebnim naglaskom na mlade ljude (srednjoškolce i studente). Radionica će se održati u utorak, 8. svibnja 2018. godine, u trajanju od 11:00 do 13:00 sati. Radionica se održava u prostorijama TERA Tehnopolis, Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

Radionica Inovativno poduzetništvo obuhvaća tri projekta od kojih svaki pridonosi ispunjenju određenog cilja:

  1. I-Dare – edukacija u području pisanja inovativnog poslovnog plana,
  2. Budi uzor® – natjecanje u pisanju poslovnih planova,
  3. Erasmus za mlade poduzetnike – stjecanje praktičnog iskustva u inozemstvu.

Svoj dolazak na radionicu  potvrdite putem e-maila na ivana@tera.hr ili na broj telefona:  031/251-019