Grad Orahovica poziva građane na utrku Tour of Croatia 17. travnja 2018.

2018 04 11 OBAVIJEST Tour of Croatia001

Grad Orahovica poziva građanke i građane i sve zainteresirane da  poprate biciklističku utrku Tour of Croatia, koja se održava  četvrtu godinu zaredom, u vremenu od 17. do 22. travnja 2018. godine.

U prvoj etapi utrke od Osijeka do Koprivnice, biciklisti će u Orahovicu doći iz pravca Kutjeva i od kružnog toka kretat će se prema Trgu plemenitih Mihalovića i ulici Vladimira Nazora. Građani koji žele dočekati i ispratiti sudionike ove jedinstvene biciklističke utrke Tour of Croatia, u kojoj sudjeluju najbolji svjetski biciklistički timovi rangirani u kategoriji UCI WorldTeams,  i svjetske biciklističke mega-zvijezde, trebaju se okupiti  na nekoliko punktova; kod zgrade HEP-a, kod kružnog toka te u pravcu mosta i središnjeg gradskog parka, kuda prolazi ruta biciklističke utrke Tour of Croatia.

Najveća imena iz svijeta biciklizma utrku kroz naš grad vozit će u vremenu od 13,15sati, u utorak 17. travnja 2018.

Trube, zviždaljke, bubnjevi, zastavice i svi drugi navijački rekviziti su poželjni! Budimo zajedno na jedinstvenom događaju u gradu, dočeku i ispraćaju sudionika biciklističke utrke Tour of Croatia! (G.J.V.)