Utakmica života 1. i 2. svibnja kreće iz Orahovice

2018 03 20 UtakmicaZivota001

Idućih devedeset dana, ljubitelji nogometa s velikom pažnjom I nestrpljenjem partit će gotovo svaki korak, trideset najboljih amaterskih nogometaša, a pobjednik će, kao nagradu dobiti priliku potpisati stipendijski ugovor s GNK Dinamo.

Veliki televizijski projekt, a nakon dvije godine intenzivnih priprema, u zagrebačkom hotelu Sheraton, predstavili su autor projekta Ivan Rukavina i bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić, koji je svoje prve nogometne korake naučio upravo u Orahovici na stadionu Papuka.

Utakmicu života uz Pranjića i Rukavinu predstavili su voditelj stručnog stožera   Igor Štimac, televizijski producent Dubravko Merlić, kineziolog Mario Kožul, liječnik dr. med. Tomislav Madžar, predstavnik  Dinama Alen Lesički te pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Grada Zagreba Milan Pavelić. Voditeljica ovog sportskog serijala bit će atraktivna  Fani Stipković.

“Utakmica života” krenut će iz Orahovice 01. I 02. svibnja. Dva dana stadion Papuka bit će poprište zanimljivih audicija:

– „Nisam puno razmišljao, Papuk je moj klub, Orahovica grad kojeg obožavam. Tu sam naučio svoje prve nogometne korake i jednostavno želio sam da moja priča krene upravo sa stadiona od kuda sam i ja krenuo. Vjerujem kako će svi u Orahovici biti zadovoljni ovim velikim spektaklom, a očekujem i pokojeg igrača iz mog Papuka, da se prijavi i pokuša u svojoj Utakmici života“ – rekao je Danijel Pranjić.

Auto projekta, Našičanin, Ivan Rukavina s nestrpljenjem očekuje početak showa:

– „Ovo je jedan od sretnijih dana mog života. Devet godina sam ovo pripremao, dvije godine intenzivno i evo uspjeli smo. Sve kreće iz Orahovice i na to smo svi ponosni, posebice moj partner Danijel koji je jako vezan za vaš grad“ – rekao je Rukavina.

Grad Orahovica učinit će sve kako bi svi segmenti na stadionu i oko njega bili spremni dočekati ovaj veliki projekt:

– „Obećali smo da ćemo sve učiniti kako bi spremni dočekali veliki broj nogometaša, za koje se nadamo da će se prijaviti. Ovo puno znači za Orahovicu, a najveće zasluge pripisujemo Danijelu, kojem se u ime svih građana Orahovice zahvaljujem što je odabrao baš Orahovicu za početak tako velikog projekta. Bi ćemo uzorni domaćini“ – rekla je orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin.

Sudionici ovog projekta birat će se, osim Orahovice, još u tri hrvatska grada, Šibeniku 4. i 5. svibnja, Kostreni 7. i 8. svibnja te u Zagrebu 10. i 11. svibnja.

Prva emisija bit će emitirana 15. svibnja u programu Hrvatske nogometne televizije. (www.radioorahovica.hr)

2018 03 20 UtakmicaZivota000