Miroslav Radaković novi je predsjednik Tenis kluba Orahovica

2018 03 04 Tenisklub011

Izvanredna-izborna skupština Tenis kluba  Orahovica, održana je u nedjelju, 4. ožujka, na kojoj su članovi jednoglasno za novog predsjednika izabrali Miroslava Radakovića.

Dojučerašnji predsjednik  Mario Šafer, pojasnio je  razloge traženja razrješenja s dužnosti predsjednika kluba, a oni su  privatno-poslovne obveze, zbog kojih je  dosadašnjem čelništvu dana  razrješnica, pa su na prijedlog Kandidacijske komisije, izabrani novi članovi Upravnog I Nadzornog odbora kluba.
Izabrani  predsjednik Radaković u novi Upravni odbor izabran  je po funkciji, a uz njega članovi su i Toni Patkoš, Vedran Kordoš, Josip Gotler i Radoje Medenica.

Novi predsjednik Nadzornog odbora je Vendi Vujnović, a članovi  Mario Matek i Mario Šafer.
– “Iznenađen sam izborom na funkciju predsjednika ali mi je i velika čast. Nadam se da ću funkciju predsjednika obavljati dobro kao i prošli predsjednik. Drago mi je da smo u klub postavili mlade ljude, i nadam se da ćemo u ovom mandatu obaviti dobar posao.” – rekao je novi predsjednik TK Orahovica Miroslav Radaković.

Skupštini je nazočila gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin, koja je uz čestitke novoizabranom čelništvu, pohvalila uključivanje mladih ljudi u rad kluba:

– „Čestitam novoizabranima. Vjerujem da ćete sve obaviti kako treba. Mi u Gradu smo tu za vas i pomoći ćemo vam koliko god je potrebno, ne samo savjetom već i  financijski. Tenis klub je potreban našem gradu i treba ga sačuvati, a ja se nadam  da je pred svima vama blistava budućnost.“ – kazala je gradonačelnica Ana – Marija Petin. Gradonačelnica je iskoristila prigodu i obzirom da joj igranje tenisa nije strano,  zamolila je pristupnicu za članstvo u Tenis klubu Orahovica. (G.J.V.)

{gallery}SlikeGodina2018/2018-03-04-Tenisklub{/gallery}