Vatrogasna liga pred završnicom

2018 02 04 Vatrogasci002

 

U nedjelju, 4. veljače, djeca vatrogasci i njihovi voditelji, odigrali su 4. kolo vatrogasne lige VZ Orahovica, a domaćin je bilo DVD Crkvari. Natjecatelji 11 ekipa DVD-a i u ovom kolu dali su sve od sebe, kako bi postigli što bolje rezultate, što im je, pozdravljajući ih, poželio i predsjednik društva domaćina, Ivica Podboj. 

Nakon odigranih igara tijekom cijelog poslijepodneva, vrh tablice nije se promijenio, i dalje je vodeća ekipa DVD Dolci s 80 bodova, jednak broj bodova ima i drugoplasirana ekipa DVD Nova Jošava. Treće mjesto drži ekipa DVD Dolci 2 sa 73 osvojena boda. Ekipa Stara Jošava 2 na četvrtom je mjestu, peta je ekipa Crkvari, šesta Orahovica 2, sedma Orahovica 1, osma je ekipa DVD Stara Jošava 1. Na devetom mjestu je ekipa Orahovica 4, Orahovica 3 je deseta i jedanaesto mjesto drži ekipa DVD Stara Jošava 3.

Voditelji ekipa također su postigli dobre rezultate, i ekipa Dolci 2 je na prvom mjestu. Orahovica 2 je druga, Orahovica 1 treća, Ekipe DVD Stara Jošava 1 i 2 su četvrte, ekipa Orahovica 3 osvojila je peto mjesto, Stara Jošava 3 je na šestom mjestu, ekipa DVD Crkvari je sedma, Nova Jošava je na osmom mjestu i ekipa DVD Dolci 1 je na devetom mjestu.

Slijedeće nedjelje, 11. veljače 2018. godine, velika završnica vatrogasne lige VZ Orahovica, bit će održana u Orahovici u vatrogasnom domu s početkom u 14,00 sati. (G.J.V.)

{gallery}SlikeGodina2018/2018-02-04-Vatrogasci{/gallery}