Održana godišnja skupština NK „Došk“ Dolci

2018 02 18 Dosk014

Redovnu godišnju skupštinu  održali su 18. veljače 2018. godine,  članovi NK „Došk“ Dolci, koju su iskoristili za isticanje problematike s kojom se susreću u svom radu i održavanju kluba aktivnim. Predsjednik kluba Slavko Bišćan kroz izvješće o radu upoznao je nazočne da su u prošloj godini nabavili dio potrebne opreme za igrače i održavali teren, a u sve aktivnosti od treniranja, održavanja dresova i opreme do prijevoza igrača na utakmice, ulažu volonterski rad  zbog nedostatni izvora financiranja.

Predsjednik Bišćan posebno je istaknuo entuzijazam nekoliko pojedinaca i mladih igrača, koji daju sve od sebe da klub opstane. Izvješće koje je podnio predsjednik Bišćan, nije odisalo optimizmom, na što  je zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka, u ime Grada ali i kao dugogodišnji sportski djelatnik, kazao da je nova gradska vlast za tekuću godinu u proračunu osigurala 500 tisuća kuna za sport, što je više u odnosu na prethodne godine.

– „Namjere su nam dobre i časne i vrijeme je da politika izađe iz sporta i da se njime bave samo sportski djelatnici“, rekao je zamjenik Fofonjka i dodao da će  Grad Orahovica  tijekom slijedećeg mjeseca raspisati javni poziv sportskim udrugama. Poželio je klubu  uspješan rad u nastavku sezone i dobru suradnju s NK Papuk.

Skupština je jednoglasno prihvatila izvješće o radu, kao i izvješće blagajnika i trenera, a potom su za delegate u Skupštinu Sportske zajednice Grada Orahovice izabrani Mrko Čepek i Slavko Bišćan, a kao novi članovi Upravnog odbora  NK „Došk“ Dolci, Goran Vekić i Mario Čačinović. (G.J.V.)

2018 02 18 Dosk005

2018 02 18 Dosk009