Veliki interes građana za uredovni dan

Gradonačelnica Ana-Marija Petin od početka svoga mandata uvela je praksu prijema građana svakog drugog utorka u mjesecu u vremenu od 12 do 15 sati, što se često zna produžiti i poslije uredovnog termina.  Uz gradonačelnicu, građanima je na raspolaganju u isto vrijeme i njezin zamjenik Dalibor Fofonjka, ovisno o temi svakog  najavljenog razgovora.

U  prvih šest mjeseci mandata, gradonačelnica Petin i zamjenik Fofonjka, primili su ukupno 147 građana, koji su imali različite teme razgovora, od iznošenja problema, davanja prijedloga i sugestija. Ipak, najčešće, građani razgovor s gradonačelnicom traže zbog  socijalne i komunalne problematike  u kojima su im čelnici Grada pomogli koliko je to u mogućnostima i ovlastima Grada Orahovice.

Ovakva komunikacija s građanima nastavlja se i u tekućoj godini u istom terminu i s istim ciljem što neposrednije suradnje i komunikacije građana i gradske uprave grada Orahovice, koja treba doprinijeti dobrobiti cijele lokalne zajednice.

Građani se i u buduće za razgovor trebaju najaviti na broj telefona 033 673 351 ili osobno u sobi br.7, svakog radnog dana. (G.J.V.)