„Utakmica života” kreće iz Orahovice

2018 01 28 UtakmicaZivota000

Vlasnika projekta “Utakmica života” Ivana Rukavinu, danas je primila gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin sa svojim najbližim suradnicima, zamjenikom Dalibor Fofonjkom, pročelnicom Marijom Šafer te Lanom Jurkin.

U jednosatnom razgovoru, Ivan Rukavina, v upoznao je čelnike Grada Orahovice o projektu, koji će već narednog tjedna zaokupirati Hrvatsku televizijsku javnost. Iako se u Hrvatskoj javnosti već nekoliko dana priča o Utakmici života, vlasnici projekta zakopčani su do grla I o detaljima još uvije ne žele pričati:
– Ono što sam vidio danas u Orahovici ostavilo je bez teksta. Ovaj Grad i njezino vodstvo zaslužilo je da ova priča krene iz Orahovice, grada u kojem je moj partner na projektu, Danijel Pranjić, krenuo u nogometni svijet. Oduševljen sam mladom gradskom ekipom, koja se spremna odmah uhvatiti u koštac s tako velikim projektom, i biti nama na usluzi. Nakon još jednog razgovora, odlučit ćemo što je najbolje za projekt. Ono što sada mogu reći jest da prva selekcija našeg projekta kreće iz Orahovice – rekao je vlasnik projekta Ivan Rukavina.

Gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin, upoznala je Rukavinu s Orahovicom, smještajnim kapacitetima, ali i spremnošću da bude domaćin ovom golemom projektu:

– Drago mi je što smo održali danas tako dobar konstruktivni razgovor. Ono šo me veseli jest da je nakon prijema u gradskoj upravi prije nekoliko mjeseci, naš Danijel Pranjić, inače suvlasnik projekta, već počeo ostvarivati svoja obećanja vezana uz Orahovicu. Ne smijemo puno pričati o projektu ali za Orahovicu je ovo “Utakmica života”. Mi smo spremni uhvatiti se u koštac sa svim obvezama i zadaćama koji nas očekuju u ovom projektu, i stoga odmah se zahvaljujem i Ivanu i našem Danijelu na pruženoj ruci. Nećemo razočarati – kratko je kazala gradonačelnica Petin.

Ivan Rukavina posjetio je potom i Centar za edukaciju GD CK Osijek u Orahovici, gdje ga je primila upraviteljica Centra Marlena Brstilo, da bi na kraju posjetio i stadion Papuka, gdje je prve nogometne korake, načinio i njegov partner u projektu Danijel Pranjić.

Utakmica života kreće iz Orahovice……….

(www.radioorahovica.hr)

{gallery}SlikeGodina2018/2018-01-28-UtakmicaZivota{/gallery}