Poziv na sjednicu Odbora za kulturno-turističke manifestacije

Gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin, u funkciji predsjednice Odbora za kulturno-turističke manifestacije grada Orahovice, sazvala je sjednicu u utorak, 23. siječnja 2018. godine. Sjednica će biti održana u Maloj gradskoj vijećnici s početkom u 19 sati.

Po završetku manifestacije „Adventske čarolije“, koja je u božićno vrijeme brojnim i raznovrsnim sadržajima okupljala Orahovčane i posjetitelje iz susjednih općina i gradova, potrebno je izvršiti analizu učinjenog.

Prema predloženom dnevnom redu sjednice, članovi Odbora za kulturno-turističke manifestacije grada Orahovice, razgovarat će o načinu organizacije  Poklada, koje će biti održane za manje od mjesec dana.

Na sjednici će članovi Odbora razgovarati i o pripremama za obilježavanje Uskrsa, Dana grada i „Orahovačkog proljeća“, manifestacija čiji su nositelji i organizatori Grad i Turistička zajednica grada Orahovice.

Ovogodišnje „Orahovačko proljeće“ je jubilarno 50.-to, za kojega organizatori najavljuju nove i raznolikije sadržaje, a o svemu će raspravljati i odlučivati članovi Odbora za kulturno-turističke manifestacije.