Kvalitetnije usluge gradskih Trgovačkih društava

2018 01 29 OtvorenjeBlagajne001

Danas je prigodnim okupljanjem direktora Gradskih trgovačkih društava Papuk d.o.o. , Papuk plin i Papuk voda, Bojana  Dadasovića i tehničkog direktora Zdravka Dijakovića, gradonačelnice grada Orahovice Ana-Marije Petin, njezinog zamjenika Dalibora Fofonjke, predsjednika Gradskog vijeća Radoje Medenice, pročelnice JUO Grada Marije Šafer, načelnika općine Zdenci Tomislava Durmića i nekolicine gradskih vijećnika, u prostorima nove Gradske blagajne, obilježen službeni početak rada.

Zahvaljujući gostima na dolasku, direktor Bojan Dadasović  kazao je da:

– „u rekordno kratkom roku prostor u središtu grada  smo uredili, opremili  i dali građanima na korištenje, za plaćanje računa za komunalne usluge. Ovo je tek jedan od novih segmenata za koje smo se opredijelili u našem poslovanju, a uz postojeću uslugu plaćanja računa za usluge naših društava i to bez naknade, uskoro ćemo  ponuditi i plaćanje  svih drugih računa s barkodom uz nešto nižu naknadu od one koju nude drugi. Suradnja između Grada i Trgovačkih društava je izvrsna, imamo apsolutnu podršku u svim našim projektima, a ovo je samo početak daljnjih aktivnosti i projekata koje ćemo u nadolazećem razdoblju prezentirati“, – zaključio je direktor Dadasović.

Gradonačelnica Ana-Marija Petin, naglasila je dobru suradnju poduzeća s Gradom i općinama koje su suvlasnici poduzeća i dodala:

– „a  bit će još i bolja jer ovo je prvi korak predizbornog obećanja aktualne vlasti, da će usluga, ne samo komunalnog, već i drugih gradskih  poduzeća biti dostupnija građanima i da ćemo učiniti sve da naši građani imaju znatno kvalitetnije uvjete za život nego do sada. Gradska blagajna u središtu grada  to zasigurno je, u odnosu na dosadašnje mjesto plaćanja, a kako smo čuli, uskoro  će početi primati i druge račune s bar kodom, uz minimalnu naknadu. Sa sigurnošću govorim da ćemo našim građanima u buduće ponuditi još kvalitetnije usluge nego su bile do sada“, – zaključila je gradonačelnica Petin zahvaljujući gradskom poduzeću na brzo obavljenom kvalitetnom poslu. (G.J.V.)

{gallery}SlikeGodina2018/2018-01-29-OtvorenjeBlagajne{/gallery}