Gradonačelnica Ana Marija Petin i pjevač Marin Jurić Ćivro darivali savjesne vozače

2017 12 23 Policija003

23. prosinca 2017. od 10 do 14 sati na je području cijele Republike Hrvatske provedena preventivno – represivna akcija nadzora sudionika u prometu, pri čemu su počinitelji prometnih prekršaja bili sankcionirani, a sudionicima u prometu koji ne budu zatečeni u prekršaju su osobe iz javnog života uz prigodan razgovor u blagdanskom ozračju uručili promidžbeni materijal.

Na području Policijske uprave Virovitičko – podravske, preventivno – represivne aktivnosti provedene su na  dva nadzorna mjesta, u Virovitici i Orahovici. U akcijama su uz policijske službenike sudjelovali pjevač Marin Jurić Ćivro i orahovačka gradonačelnica Ana Marija Petin.

Lijepa gesta PU I naše postaje. Podijelila sam poklone onim vozačima koji se u prometu ponašaju uzorno. Stanje sigurnosti u gradu je dobro, no uvijek može biti puno bolje. Ja apeliram na naše sugrađane, da obrate pažnju na druge sudionike u prometu, da prate znakove, jer puno je naših malih sugrađana na cestama. U narednom vremenu još više ćemo poraditi na sigurnosti. Postavit ćemo nekoliko novih “ležećih policajaca, nove zebre i semafore, sve da naša djeca u prometu budu sigurna “ – rekla je gradonačelnica Petin. (www.radioorahovica.hr)

2017 12 23 Policija003

2017 12 23 Policija003