Održana 2. sjednica Gradskog vijeća grada Orahovice

2017 11 16 GradskoVijece004

Gotovo četiri sata trajala je jučer sjednica Gradskog vijeća Orahovice, prva radna nakon konstituirajuće. Na sjednici su vijećnici u Aktualnom satu nastojali dobiti odgovore na niz pitanja upućenih, uglavnom gradonačelnici Ani Mariji Petin, koja su se odnosila na smjenu rukovodećih ljudi u gradskim poduzećima, stanje u zdravstvu, zapošljavanje u gradskoj upravi i gradskim poduzećima, planove aktualne gradske vlasti vezane uz stipendiranje učenika i studenata, volontersku naknadu za dogradonačelnika, nastavak planiranog uređenja centra grada.

Zbog ograničenog vremena Aktualnog sata i velikog interesa vijećnika za sudjelovanjem u istom, svi nisu mogli doći na red, pa je predsjednik Gradskog vijeća, Radoje Medenica, mogao samo konstatirati da vijećnici mogu potražiti pismene odgovore na svoja pitanja ili ih uputiti u Aktualnom satu sljedeće sjednice.
A što je to jučer zanimalo orahovačke gradske vijećnike moći ćete čuti u programu RO, danas 16. studenog 2017. (četvrtak) u 11,00 sati kada će se na Radio Orahovici prenositi snimku Aktualnog sata GV Orahovice. (www.radioorahovica.com)

{gallery}SlikeGodina2017/2017-11-15-GradskoVijece{/gallery}