Informativna radionica za podmjeru 5.2.1. Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala

2017 10 10 RadionicaZaPoljoprivrednike001

Županija Virovitičko podravska u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Savjetodavnom službom i Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, organizira radionicu za podmjeru 5.2., tip operaciju 5.2.1. Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. godine.

Cilj radionice je predstavnicima općina i gradova, Razvojnih agencija i LAG-ova s područja Virovitičko-podravske županije,  približiti postupak i način prijave na natječaj, kako bi mogli pomoći u podnošenju zahtjeva za potporu potencijalnim korisnicima, čiji je proizvodni potencijal uništen uslijed elementarne nepogode ili  katastrofalnog događaja.

Radionica je namijenjena i fizičkim i pravnim osobama upisanim u Upisnik poljoprivrednika, čiji je proizvodni potencijal uslijed elementarne nepogode ili katastrofalnog događaja uništen  više od 30%, uz uvjet da je u županiji proglašena elementarna nepogoda ili katastrofalni događaj.

Informativna radionica će se održati  12. listopada 2017. godine (četvrtak), u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica, s početkom u 11,00 sati. (G.J.)