Zbor građana MO Rajčula

MO Rajcula001

 

U subotu navečer održan je  Zbor građana Mjesnog odbora Rajčula, kojem se odazvalo pedesetak stanovnika  toga područja, a  na kojem je predsjednik Tomislav Petrušić,  izvijestio  o svim izvršenim radovima, od mjeseca studenog prošle godine, od kada vodi Mjesni odbor. Po obimu i vrijednosti radova, daje se zaključiti da  su građani koji žive u tom dijelu Orahovice, bili izuzetno vrijedni i aktivni.

Radili su na krčenju i uređivanju parka, popravili  klupe i obojili ih, te izvršili sanitarnu sječu stabala. Članovi MO Rajčula postavili su slavinu  s pitkom vodom, a u samom parku su nasipavali odbojkaško i boćarsko igralište. Prema izvješću predsjednika Petrušića, u proteklom vremenu radili su na obnovi mosta, čišćenju bankina u ulici Riječani, te pokosili dio dvorišta Pravoslavne crkve.

U planu za naredno razdoblje, predsjednik Tomislav Petrušić pobrojao je zadatke, među kojima, postavljanje sigurnosnih ograda na potrebitim mjestima, krčenje i uređenje drugog dijela dvorišta Pravoslavne crkve, nasipavanje poljskih putova i  uređenje oborinskih kanala.

Potpredsjednica MO Rajčula Ana Kukuruzović Boljkovac, upoznala je nazočne na Zboru građana s financijskim stanjem, a potom su građani iznosili prijedloge o potrebnim aktivnostima i govorili o problemima s kojima se susreću živeći na području MO Rajčula.  Nazočna Zboru građana, gradonačelnica Ana-Marija Petin, pomno je slušala probleme svojih sugrađana i ponudila konkretna rješenja, ističući, da će gradska vlast nastaviti ravnomjerno ulagati na područja svih Mjesnih odbora, kako je i obećala. (G.J.)

{gallery}SlikeGodina2017/MO-RajculaZbor-2017-09-09{/gallery}