Gradonačelnica posjetila Dječji vrtić “Palčić

2017 09 01 Vrtic013

U Dječjem vrtiću Palčić bilo je danas posebno svečano, i za odgajatelje ali i za 117 polaznika vrtića, među kojima i za 12-oro polaznika jasličke dobi. Danas je počela nova pedagoška godina, a puno sreće i strpljenja, tetama i malim sugrađanima, došli su danas poželjeti, čelni ljudi Grada, gradonačelnica Ana Marija Petin i njezin zamjenik Dalibor Fofonjka:

– „Došla sam sa svojim suradnicima zaželjeti sretan boravak u vrtiću i polaznicima ali i tetama. Znam da je pred vama velika odgovornost jer ne samo da čuvate nego i odgajate našu djecu. Ovi slatkiši mali su poklon najmlađima. Vjerujem kako će naša suradnja biti kvalitetna i dobra, a na dobrobit i roditelja ali i nas koji vodimo brigu o Gradu.“ – rekla je gradonačelnica.

Borislava Kordoš, ravnateljica Vrtića, zahvalila se gradonačelnici na posjeti, rekavši kako je broj djece nešto manji nego prošle godine, no tijekom jeseni očekuje se još nekoliko upisa:

– „Nisu sva djeca pristigla, većinu očekujemo u ponedjeljak. Djece je nešto manje nego lani, no tijekom godine djeca će doći I bit će nas. Zahvaljujem se na ovog događaju, na slatkišima. Vrlo lijepa gesta gradonačelnice i njezinih suradnika.“ – rekla je ravnateljica Kordoš.

Po prvi puta ove godine nema liste čekanja, pa su sva prijavljena djeca i upisana u Dječji vrtić Palčić Orahovica. (www.radioorahovica.hr)

{gallery}SlikeGodina2017/Vrtic2017-09-01{/gallery}