Ulaganje u gospodarstvo jedan je od najvažnijih prioriteta gradske vlasti

Decron009

U petak 25. kolovoza 2017. godine gradonačelnica Ana Marija Petin i njen zamjenik Dalibor Fofonjka posjetili su Orahovačku tvrtku Decron d.o.o. gdje su ih primili vlasnici tvrtke Dražen i Anita Šnjarić te proveli kroz tvornicu i pokazali im na koji način rade i što proizvode.

– „Decron d.o.o. tvrtka je u privatnom vlasništvu naše obitelji sa sjedištem u Orahovici. Osnovna djelatnost je proizvodnja visoko preciznih dijelova od metala i plastike. Višegodišnje iskustvo stekao sam u Njemačkoj radeći u CNC tvrtkama i tvrtkama za obradu metala, a to je jamac kvalitete naših proizvoda. Naš način poslovanja temelji se na iskustvu i znanju. Tvrtka je orijentirana na strana tržišta i glavnina proizvoda radi se za izvoz, a cilj nam je konstantno povećavati obujam proizvodnje te zapošljavanje novih djelatnika.

Pomoću CNC tokarilica te pomoću CNC glodalica, dobivamo proizvode uporabne vrijednosti po naručiteljevom zahtjevu. Brušenjem postižemo mikronsku preciznost za proizvodnju najfinijih dijelova.

Ovisno o zahtjevima klijenata i funkciji konačnih proizvoda, obrađujemo sve vrste čelika, nehrđajući čelik (inox) , obojane metale (mesing, aluminij, broncu, bakar) te plastiku.

Naši proizvodi koriste se u gradnji strojeva, robota i svih preciznih naprava koje se koriste u proizvodnjama, kao što su primjerice roboti za autoindustriju, radili smo dijelove za avione za aviokompanije itd..

Po zahtjevu klijenta vršimo površinsku zaštitu (cinčanje, niklanje, kromiranje, bruniranje, eloksiranje aluminija itd.).“ – rekao je Dražen Šnjarić

Gradonačelnica i njen zamjenik su se na posjet jednom od naših uspješnih gospodarstvenika odlučili kako bi se pomoglo i kako bi Gradska vlast bila suradnik našim gospodarstvenicima i da se kroz direktni kontakt vidi na koji se način može doprinijeti da se što bolje razviju i na taj način otvore nova radna mjesta.

– „U poduzeću Decron d.o.o. su itekako zainteresirani za gradnju pogona kada se u Poduzetničkoj zoni 2 izgradi kompletna infrastruktura, a Grad će osigurati razne mjere kako bi poduzetnicima troškovi bili manji te da se zauzvrat otvori što više radnih mjesta i zaposli naše sugrađane.“ – rekla je gradonačelnica Ana Maria Petin. (T.P.)

{gallery}SlikeGodina2017/Decron2017-08-25{/gallery}