Deseta državna utrka motokultivatora održati će se u Orahovici 10. rujna

2017 08 24Motokultivatori002

Deseta državna utrka motokultivatora, koja će se ove godine održavati u suorganizaciji Grada Orahovice i Udruge Red vitezova Ružice grada, bit će u Orahovici održana 10.rujna, na lokalitetu orahovačkog Jezera, dogovorili su se danas članovi organizacijskog odbora utrke, a na zajedničkom radnom sastanku s orahovačkom gradonačelnicom Ana-Marijom Petin.

Utrka će ove godine, na novoj stazi, okupiti vozače motokultivatora, kross motora, quadova te off road vozila.

Predsjednik udruge Red vitezova ružice grada Vlaod Grgić, pohvalio je inicijativu gradonačelnice, rekavši kako će utrka po prvi puta dobiti pravu javnu podršku:

– „Po prvi puta utrka motokultivatora dobila je punu javnu podršku. Pred nama su dva tjedna rada na uređivanju staze, koja će dobiti potpuno nove obrise. Bit će atraktivna, blatna i brza” – rekao je Grgić.

Gradonačelnica Ana Marija Petin naglasila je kako je utrka motokultivatora u Orahovici jedinstvena u Europi, a ne samo u Hrvatskoj, obećavši punu potporu organizatorima:

– „Želimo i ovu manifestaciju podići na jedan zavidni nivo. Ovo je jedinstvena utrka u Europi i zato on mora dobiti svoj potreban publicitet. Grad će ljudima koji se svojski trude u organizaciji utrke, pružiti svesrdnu pomoć, a posebice oko uređenja staze i popratne logistike. Očekujem veliki broj ljudi na ovoj jedinstvenoj manifestaciji” – rekla je gradonačelnica Petin.

Novi sastanak Organizacijskog odbora desete državne utrke motokultivatora, bit će održan u ponedjeljak 28.kolovoza u 19,00 sati u Maloj gradskoj vijećnici. (www.radioorahovica.com)

2017 08 24Motokultivatori002

2017 08 24Motokultivatori002