U Doljanima održani 12. memorijalni boćarski i 3. malonogometni turniri Damira Hornunga

Hornung Turnir2017 07 08 023

U organizaciji Boćarskog kluba Doljani, Mjesnog odbora Doljani, športske zajednice Grada Orahovice i Caffe bara Cube kao pokrovitelja u subotu 8. srpnja 2017. održan je 12. memorijalni boćarski turnir Damira Hornunga gdje su se natjecali ekipa BK Doljani 1, ekipa HVIDR-a Orahovica, BK Borovo iz Vukovara, ekipa UHBDVDR Duga Međa, BK Fešk – Feravino iz Feričanaca, BK Dalmatinac iz Bukvika, BK Mala -Velika iz Velike, BK Dragovoljac iz Župe Dubrovačke, BK Brlička iz Sl. Broda, ekipa BK Hajduk iz Krčenika, Brlička 2007 iz Sl. Broda i ekipa BK Doljani – Veterani.

Nazočnima se prvi obratio predsjednik boćarskog kluba Ivan Tomac koji se zahvalio svim ekipama na dolasku kako bi se pridružili sjećanju na poginulog hrvatskog viteza iz Orahovice i zamolio gradonačelnicu Anu – Mariju Petin da se obrati nazočnima i otvori turnir.

        „Sve vas lijepo pozdravljam ispred Grada Orahovice i zahvaljujem što ste svojim sudjelovanjem uljepšali ovaj turnir i što boćarski klub i svi koji organiziraju turnir na ovaj način čuvaju uspomenu na našeg viteza Damira koji je za domovinu dao ono najvrjednije što ima, svoj život, kako bi mi danas i naši potomci živjeli u slobodi. Želim vam puno sreće u današnjem natjecanju i neka najbolji pobijedi.“ – rekla je gradonačelnica Petin.

Treće mjesto na turniru osvojila je ekipa BK Fešk – Feravino iz Feričanaca, drugo mjesto BK Mala – velika iz Velike i prvo mjesto BK Doljani 2 (veterani) iz Orahovice. Pehare i medalje za najbolje ekipe uručio je Damir Hornung, nećak poginulog Orahovačkog viteza Damira, zajedno s gradonečalenicom Petin.

U nastavku je održan i 3. Malonogometni turnir mjesta i kafića gdje je nastupilo pet ekipa iz Čačinaca, Orahovice, Zdenaca, Čepina i Đurđenovca.

1.       Mjesto – Ekipa 80% iz Orahovice

2.       Mjesto – Lješnjak united iz Čačinaca

3.       Mjesto – Caffe bar Cube iz Orahovice

Najbolji strijelac turnira bio je Patrik Turković iz Orahovice. (T.P)

{gallery}SlikeGodina2017/Hornung – Turnir 2017{/gallery}