Održan sastanak gradonačelnice i ugostitelja grada Orahovice

Ugostitelji2017 07 04 001

U utorak 4. srpnja 2017. održan je sastanak gradonačelnice Ane – Marije Petin i ugostitelja koji posluju na području grada Orahovice i prigradskih naselja na kojem je gradonačelnica objasnila kako želi dio manifestacija vratiti s jezera u centar Orahovice kako bi se ljude ponukalo da izađu i malo popune centar i terase ugostiteljskih objekata, a isto tako od slijedeće godine bi se ugostiteljske objekte dalo u koncesiju za što će biti raspisan javni natječaj.

Jedne od manifestacija koje bi se maknule s jezera su natjecanja u kuhanju fiša i čobanca gdje bi ekipe kuhale u centru grada, a tako i ugostitelji pored svojih terasa, a završno događanje bi se odvijalo na trgu. Isto tako ove dvije manifestacije bi se premjestiti iz vrućih ljetnih mjeseci u rujan, možda čak i listopad kada i je vrijeme za takva događanja.

U nastavku se raspravljalo o nadolazećem turniru kafića i restorana koji će se održati 15. srpnja na igralištu Ortran – Pranjić u kasnim popodnevnim satima, a na kojem za sada želi sudjelovati 13 ugostitelja. (T.P.)

{gallery}SlikeGodina2017/Ugostitelji2017-07-04{/gallery}