U velikoj Gradskoj vijećnici održan zbor građana Mjesnog odbora Merkur

ZG Merkur2017 003

U subotu 29. travnja 2017. u velikoj Gradskoj vijećnici održan je zbor građana mjesnog odbora Merkur na kojemu su uz predsjednika i čanove vijeća Mjesnog odbora nazočili gradonačelnik grada Orahovice Josip Nemec, zamjenik gradonačelnika Darko Žužak, zamjenica pročelnika jedinstvenog upravnog odjela Grada Orahovice Irela Strabić, direktor poduzeća Papuk d.o.o. i Voda d.o.o. Zoran Stošić, direktorica tvrtke Ružica grad d.o.o. Tamara Petrović i voditelj LAG-a Papuk Saša Rister.

Predsjednik Mjesnog odbora Vlado Karakaš iznio i izvješće o radu i financijsko izvješće Mjesnog odbora za 2016. godinu te nakon toga plan rada u narednom periodu.  Nakon predsjednika Mjesnog odbora mještanima se obratio gradonačelnik Nemec koji je objasnio zašto se moraju održavati Zborovi građana i zašto vodstvo Mjesnog odbora mora izvještavati građane o svome radu, a to je da bi i oni svojim mišljenjima i prijedlozima mogli utjecati na razvoj svoga mjesta i da bi znali gdje su otrošena sredstva iz proračuna Mjesnog odbora.

Nakon izlaganja gradonačelnika predsjednik Karakaš otvorio je raspravu u kojoj su građani mogli postavljati pitanja i davati prijedloge na koja su odovarali gradonačelnik i ostali nazočni iz gradskih tvrtki i službi. Raspravljalo se o problemima s kanalima koji dovode oborinsku vodu sa brda prema Orahovici, o sanaciji pješačke staze od skretanja za Novu Jošavu prema centru grada i o raznim drugim problemima i planovima.

 

{gallery}SlikeGodina2017/ZG-Merkur2017{/gallery}