U mjesnom domu Crkvari održan zbor građana Mjesnog odbora

ZG Crkvari2017 002

U subotu 22. travnja 2017. u mjesnom domu Crkvari održan  je zbor građana Mjesnog odbora Crkvari na kojem su uz predsjednika Mjesnog odbora Tomislava Rukavine bili prisutni i gradonačelnik Josip Nemec, zamjenik gradnačelnika Darko Žužak, direktorica tvrtke Ružica grad d.o.o. Tamara Petrović i direktor komunalnog poduzeća Papuk d.o.o i Voda d.o.o. Zoran Stošić.

Predsjednik Mjesnog odbora Tomislav Rukavina iznio i izvješće o radu i financijsko izvješće Mjesnog odbora za 2016. godinu te nakon toga plan rada u narednom periodu.  Nakon predsjednika Mjesnog odbora mještanima obratio gradonačelnik Nemec koji je objasnio zašto se moraju održavati Zborovi građana i zašto vodstvo Mjesnog odbora mora izvještavati građane o svome radu, a to je da bi i oni svojim mišljenjima i prijedlozima mogli utjecati na razvoj svoga mjesta.

Nakon izlaganja gradonačelnika predsjednik Rukavina otvorio je raspravu u kojoj su građani mogli postavljati pitanja i davati prijedloge na koja su odovarali gradonačelnik i ostali nazočni iz gradskih tvrtki i službi. Od prijedloga građana za naredna planiranja raspravljalo se o čišćenju korita rijeke Iskrice, uređenje i asfaltiranje puta prema groblju i Crkvi Svetog Lovre, izgradnje alatnice na groblju, uređenju zvonika, uređenju poljskih puteva itd. Direktor poduzeća Papuk d.o.o. i Voda d.o.o. izno je planove o novom projektu zajedničkog vodovoda i kako se Jedinicama lokalne samouprave više ne plaća priključak na vodovod već samo stvarni troškovi.

{gallery}SlikeGodina2017/ZG-Crkvari2017-04-22{/gallery}