Održana skupština Vijeća mjesnog odbora Dolci

MO Dolci004

U četvrtak, 16. veljače 2017. godine, u prostorijama mjesnog doma održana je skupština Vijeća mjesnog odbora Dolci, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješće o radu mjesnog odbora u 2016. godini predstavila je predsjednica MO Dolci Danijela Kordoš istaknuvši da je u protekloj godinu održano ukupno pet radnih akcija koje su se odnosile na uređenje mjesnog doma, stavljanje septičke jame kod doma u funkciju, postavljanje garažnih vrata te je nabavljen materijal za uređenje vanjske fasade doma.
Predsjednica je također iznijela i plan rada za tekuću godinu, koji se sastoji od uređenja odvodnog kanala na ulazu u selo, uređenja autobusnih stajališta te postavljanja kućica i asfaltiranje na dijelu groblja koje nije završeno. Također, u planu MO Dolci u 2017. godini je i uređenje parkirališta oko mjesnog doma, postavljanje rasvjete do groblja, sudjelovanje u manifestacijama koje organiziraju Grad Orahovica i Turistička zajednica te suradnja sa NK Došk i DVD Dolci. S obzirom da je u Dolcima velik broj djece, točnije 43 djece do 8. razreda plus dvoje djece u Karlovcu Feričanačkom, istaknuta je potreba izgradnje i uređenja dječjeg igrališta te će se i taj problem nastojati riješiti ove godine.

Po završetku skupštine gosti su čestitali novoizabranom rukovodstvu te su im poželjeli puno uspjeha u daljnjem radu, a riječi podrške uputio je i gradonačelnik Josip Nemec koji je izrazio žaljenje što prošli saziv MO Dolci nije pokazao interes za suradnju s Gradom te se osvrnuo na loše vođenje mjesnog odbora u prošlom mandatu. Gradonačelnik je pohvalio ambiciozan plan novog rukovodstva te im je poželio puno uspjeha u radu. (T.Petrović)

 

{gallery}SlikeGodina2017/SkupstinaMO-Dolci2017{/gallery}