Ružica grad d.o.o. dobila certifikat bonitetne izvrsnosti

RuzicaGrad2017 kopija

CompanyWall d.o.o., tvrtka s višegodišnjim iskustvom u poboljšanju procesa poslovanja, dodijelila je orahovačkoj tvrtki Ružica grad d.o.o.  certifikat bonitetne izvrsnosti A+ s obzirom da spada među nekolicinu tvrtki s iznadprosječnom bonitetnom ocjenom. Točnije, Ružica grad d.o.o. spada među samo 11% tvrtki na području Republike Hrvatske koje redovno i na vrijeme podmiruju sve svoje obveze, kako prema dobavljačima, tako i prema djelatnicima.

Certifikat je službeno uvjerenje poduzeća CompanyWall d.o.o. o visini bonitetne ocjene koja je izrađena na temelju prihoda, dugovanja, kreditne sposobnosti, platne sposobnosti te ostalih financijskih čimbenika koji se uzimaju u obzir pri izračunu ocjene. Naime, poduzeća s visokom bonitetnom ocjenom su pouzdaniji partner, lakše posluju, imaju više mogućnosti za dodjelu sredstava iz proračuna ili europskih fondova jer je ona pokazatelj uspješnog i kvalitetnog poslovanja.

„Ovaj certifikat nagrada je za naš predani rad i potvrđuje da je Ružica grad d.o.o. uspješna, odgovorno i kvalitetno vođena tvrtka koja posluje u domaćem poslovnom okruženju. Nizom aktivnosti zaustavili smo negativan trend i započeli poslovanje na potpuno drugačiji način. Od gubitaša smo došli do statusa poželjnog poslovnog partnera i na to sam izuzetno ponosan“ – rekao je gradonačelnik i predsjednik Skupštine Ružice grad d.o.o. Josip Nemec.