Održana izvještajno-izborna skupština udruge INFOR

2017 01 21 INFOR 002

U subotu 21. siječnja 2017. održana je Skupština udruge za informatiku i naprednu tehnologiju „INFOR“ Orahovica u prostorijama udruge, a nazočno je bilo 12 od ukupno 18 članova, te su se sve odluke mogle pravovaljano donositi.

Skupštinu je otvorio predsjednik udruge Kristijan Gogić te podnio izvješće o radu Udruge za 2016. god. Također se zahvalio svim članovima na dosadašnjem radu i podršci, te napomenuo kako su sve aktivnosti i projekti odrađene na volonterskoj razini. Većina članova udruge su također članovi i drugih udruga u gradu Orahovici (Gradsko društvo Crvenog križa, udruga PAUK, Vitezovi Ružice grada i drugih), te na taj način većina naših članova sudjeluje u svim manifestacijama na području grada.

U ime Nadzornog odbora udruge „INFOR“, financijsko izvješće iznio je Saša Rister te je naveo kako je u 2016. godini udruga poslovala u skladu sa Zakonom o udrugama i ostalim pozitivnim propisima RH.

U drugom dijelu skupštine održani su izbori za novo vodstvo udruge. Predsjednik je iznio kako su predloženi kandidati za predsjednika udruge – Vinko Švajcer; za dopredsjednika udruge – Damjan Šalković; za članove upravnog odbora – Vinko Švajcer, Damjan Šalković, Nikola Klepač, Marko Bošnjak, Antonela Barač i Lidija Petrović; za članove nadzornog odbora – Davor Solić, Tomislav Katalinić i Saša Rister. Kako nije bilo daljnjih prijedloga, prijedlozi kandidata su jednoglasno usvojeni.

Novoizabrani predsjednik udruge Vinko Švajcer iznio je plan rada udruge „INFOR za 2017. godinu te se na kraju zahvalio nazočnima na ukazanom povjerenju. 

 

{gallery}SlikeGodina2017/SkupstinaINFOR01-2017{/gallery}