U TOC-u u Orahovici Otvoren Božićni sajam, kućica Djeda Božićnjaka i klizalište

BozicniSajam2016 12 15 064

U četvrtak navečer 15. prosinca 2016. godine velik broj ljudi okupio se na Tržišno opskrbnom centru Otvoren je Božićni sajam u sklopu kojeg je otvoreno i klizalište gdje će i stari i mladi moći uživati do 15. siječnja iduće godine.

Na radost okupljene djece sajam su posjetili Djed Božićnjak i Ledo Medo s vilenjacima te dijelili sladoled mnogobrojnoj djeci, ali i njihovim roditeljima. Osim toga, otvorena je i kućica Djeda Božićnjaka u kojoj su mnoga djeca šapnula djedu svoje božićne želje te se fotografirale s djedom u crvenom.

Na sajmu se u okićenim kućicama moglo naći božićnih ukrasa iz Radionice djeda božićnjaka, žaruljica za bor i ostalog blagdanskog osvjetljenja, mogli ste se ugrijati uz vatru, popiti kuhano vino i druge tople napitke te pojesti langošicu.

Na objavu da će uskoro se otvoriti klizalište djeca, a i dosta odraslih nagrnuli su do kućice gdje se iznajmljuju klizaljke koje su razgrabljene u vrlo kratkom vremenu, a klizalište je otvorio gradonačelnik Josip Nemec koji se i sam odlučio stati na klizaljke te skupa s djecom klizao. Bilo je tu i padova i dizanja i na kraju smijeha. Organizatori su Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice, a prvog dana klizanja klizanje je  bilo besplatno. (T.P.)

 

{gallery}SlikeGodina2016/BozicniSajam2016{/gallery}