Radionica Djeda Božićnjaka i treći vikend za redom okupila mnoštvo djece

RDB2016 12 11 052

Radionicama Djeda Božićnjaka u organizaciji Grada Orahovice, Turističke zajednice grada Orahovice i Kreativne udruge „Piccolo“, polako, ali sigurno, bliži se kraj. Protekli vikend kreativnosti i mašte ponovno nije nedostajalo. Na subotnjoj radionici djeca i vilenjaci posijali su  pšenicu u oblike koje su djeca sama izradila i ukrasila, a koju će brižno zalijevati i paziti kako bi narasla što veća i ljepša. U nedjelju, vrijedne ruke izradile su prekrasan nakit od šarenih perlica kojim će za Božić uveseliti svoje najbliže, a atmosfera u discu i ovaj je put bila užarena.

U posljednjem tjednu radionica očekuje nas pregršt događanja. Prvo događanje po redu, u četvrtak, 15. prosinca u 18,30 sati je otvorenje klizališta na Tržišno-opskrbnom centru, a taj dan sva će djeca moći besplatno klizati i pokazati svoje umijeće na ledu. U četvrtak nam stiže i Djed Božićnjak koji će po prvi puta otškrinuti vrata svoje kućice kako bi mu sva djeca mogla šapnuti svoje želje za božićne blagdane.

Ovaj tjedan radionice Djeda Božićnjaka održati će se u petak i subotu, tako da nas u petak,  16. prosinca od 16,00 do 19,00 sati očekuje oslikavanje lica raznim motivima i foto session, druženje s Djedom Božićnjakom, crtanje i bojanje. U subotu, 17. prosinca, u Orahovicu stiže medvjedić Lino koji sa sobom nosi slatke poklone za djecu koje je osigurala Podravka d.d., a besplatna Lino radionica održati će se u Vatrogasnom domu s početkom u 10,00 sati. Isti dan, od 16,00 do 19,00 sati očekuje nas lakiranje noktiju, posljednja radionica Djeda Božićnjaka u sklopu Adventa u Orahovici.

Draga djeco, pridružite nam se u zanimljivom tjednu prepunom događanja, družite se s Djedom Božićnjakom, vilenjacima i medvjedićem Linom i igrajte se s nama. Svi ste dobro došli! ( L.P. )

 

{gallery}SlikeGodina2016/RDB2016-12-10-11{/gallery}